woensdag 27 april 2011

Bush Gardens

Gisteravond via internet tickets gekocht voor BG en Seaworld. Op de site van BG zag ik een combiticket voor deze parken voor $114,99. Toen we wat verder zochten op de site en als zoekwoord transportation ingaven, kregen we een aantal links, en hierbij stond er 1 waar je hetzelfde combiticket kon kopen voor $85! Gelijk gedaan dus.
Gelukkig goed geslapen en geen hoofdpijn meer.
Rond achten op weg naar Bush Gardens. Dit is in Tampa en is ongeveer een uur rijden.
We stonden vrij vooraan op het parkeerterrein en het was nog niet druk.
Wim en Luuk zijn gelijk twee keer in de houten achtbaan, Gwazi gegaan. Ik vind dat nooit zo'n succes, je wordt in die houten achtbanen altijd helemaal door elkaar geschud.
Daarna bij de Alligators gekeken. We dachten dat ze gevoerd werden, maar dat doen ze maar 1 keer per week werd verteld.


Wat is het toch een prachtig park. Alles is zo mooi aangelegd, en de dieren hebben prachtige ruime leefgebieden. Heel wat beter dan Artis.
De show Critter Castaways was ook erg leuk. Een grote verscheidenheid aan dieren liet hun kunstjes zien. Er waren een beer, kraanvogel, stinkdier, stekelvarken, lama, uil etc.
Al deze verschillende dieren maakte het erg apart. Ik heb ze helaas niet allemaal op de foto, want het gaat allemaal zo snel.




Wim is in Sheikra geweest. Deze achtbaan is mega hoog en heeft een paar afdalingen die supersteil zijn. Mij niet gezien!
Als je op een bepaalde plaats naast de achtbaan gaat staan krijg je een hele golf water over je heen. Je zag er kinderen gaan staan die speciaal hun badkleding hadden aangedaan.



Hieronder een foto van Luuk met een Dippin Dots. Dat is een ijsje in de vorm van kleine korreltjes.
De nieuwe achtbaan Cheetah Hunt die ze nu aan het bouwen zijn gaat in Memorial day weekend open werd verteld.
Het wordt een hele grote achtbaan zo te zien. Er werden al proefritten gemaakt.

Vanavond zelf gekookt, spaghetti en salade.
Na het eten nog even naar het zwembad geweest.
Ik vergeet helaas steeds het fototoestel mee te nemen naar het zwembad. Dus op foto's daarvan moeten jullie nog even wachten.

8 opmerkingen:

  1. Hoi Hannie en fam.

    Het lijkt een heerlijk en mooi dagje geweest te zijn. Het park ziet er erg mooi uit op de foto's. Wellicht ook wat voor ons.
    O ja, de TJ maxx hebben we gevonden, maar vraag niet hoe....

    Groetjes,

    Wilfred, Monique en Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gaan dit jaar voor het eerst naar BG en ben erg blij met jullie verslagje. Wat een heerlijke dag hebben jullie daar gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'k Krijg al helemaal zin in om naar Bush Gardens te gaan tijdens ons zomerverblijf ! Het ziet er me heel tof uit.
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee, de Gwazi is echt een Milkshake baan, die hebben wij ook overgeslagen, maar voor de rest is het een superpark met heerlijke achtbanen, wilde je zoon niet in de Sheikra?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie aanbieding, hoe kom je daar nou weer op....ik heb 'm ook gevonden en nu ga ik weer twijfelen... 1 kind wil liever Disney... de ander Busch/Seaworld... hrmpf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's en leuke dag, helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bush Gardens is echt leuk, ook als je (net zoals wij) niet in een rollercoaster durft. Ook wij hebben een mooie aanbieding gezien voor BG & Seaworld waarbij je 14 dagen lang voor 87 euro p.p. onbeperkt gebruik mag maken van die 2 parken.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen